Förrätter

LAX - 115

Sashimi på lax, avokadokräm, gurka, dill, potatischips.

PILGRIMSMUSSLA - 155

Smörstekt pilgrimsmussla, rostad blomkålskräm, ramslöksskum, forellrom.

JORDÄRTSKOCKA - 105

Variation på jordärtskocka, sotad steklök, hasselnötsvinegrette.

CARPACCIO - 110

Carpaccio på oxfilé, rostade pinjenötter, krasse, gruyerekräm, granatäpple

Varmrätter

DUCK L'ORANGE - 260

Rosastekt ankbröst, blodapelsinreduktion, helbakad gullök, stuvad svamp, jordärtskockschips, grönkålspulver.

FLÄSKLÄGG - 205

Långbakat fläsklägg, äppelsky, torkat äpple, rostad lökkräm, ört- och vitlöksbakad potatis.

RYGGBIFF - 295

Hängmörad ryggbiff, broccolisparris, rödvinssås, ramslök, pommes frites.

BETOR - 170

Saltbakade betor, mandel, brynt salvia, gruyerekräm.

TORSKRYGG - 265

Smörstekt torskrygg, confiterad purjolök, buerre blanc, forellrom, syrad steklök, färskpotatis.

KVÄLLENS HUSMAN - 150

Fråga servisen vad kockarna erbjuder ikväll.

Efterrätter

RABARBER - 90

Bakad rabarber, kardemummasmulor, hemmagjord vaniljglass, inlagd rabarber.

CHOKLAD - 110

Tartelette, saltad kolakräm, mjuk chokladbotten, mörk chokladsorbet.

GLASS - 30 / KULA

Vår egna glass, fråga servisen vilka smaker som kvällen erbjuder.

menu1 menu5