JUL PÅ PERRONGEN 2020

Vi fortsätter att tänka om och tänka nytt och skapar en god och trygg jul för er alla! Med samma härliga julkänsla och dofter av jul som tidigare år erbjuder vi under december olika alternativ för er och ert företag eller nära och kära.PERRONGEN CHRISTMAS EXPERIENCE

Julbordskänsla men bordsserverat. En helhetsupplevelse där vi serverar 5 rätter med alla smakerna från det klassiska julbordet, närproducerat och tillsammans med utvalda viner från Thimans viner (eller öl såklart). Detta blandar vi med drinkens anatomi, uppläggningstekniker, byggstenarna i en välkomponerad rätt och presentation av kvällens viner av vår egen sommelier. Kan hända att personalen också överraskar framåt kvällen.

Datum: 27 & 28 November, 4,5, 11, 12, 18, 19 December

PERRONGEN JULINSPIRERADE A LA CARTE

Under december serverar vi också en julinspirerad a la cartemeny med väl utvalda drycker av vår sommelier i vår julmysiga miljö. Våra lokaler är väl anpassade för att kunna sitta avskilt och vi anpassar oss som alltid efter era önskemål. Serveras varje kväll måndag – lördag under december kl 17-21 utan förbokning. Passar detta bättre vid lunchtid så är det bara att höra av sig så fixar vi det också.

PERRONGENS DIGITALA JULFEST

En helt ny idé för er som vill hålla avstånd men ändå vara i vimlet med kunder, leverantörer och kollegor eller nära och kära som inte kan ta sig till Markaryd. För 6-8 personer kan ni på plats hos oss avnjuta vår julinspirerade a la carte i separat rum och samtidigt umgås tillsammans med vem ni vill i hela världen! Kanske något att föreslå för era kollegor. Hör av er till oss så berättar vi mer om detta unika upplägg.

Vad erbjuder vi mer?

I år erbjuder vi också utöver detta julinspirerad catering, snyggt förpackade julpresenter som kommer att finns för förbeställning och ett julpaket med övernattning tillsammans vår samarbetspartner.

Välkomna att boka eller kontakta oss om ni har frågor på 0433-100 80 eller via mejl: Izabelle@restaurangperrongen.se

Hjärtligt välkomna att fira julen hos oss Carolina och Izabelle med kära kollegor